Welkom bij Bar van Gogh

Categorieën:

BBar van Gogh, een oud bruin café gevestigd in Nuenen. Voorheen waren we een bierbrouwerij in handen door familie Prinsen. Later werd het overgenomen door Piet van Lierop en omgebouwd als café. In 1983 heeft Eric Hendrix het overgenomen en tot heden is het Bar van Gogh gebleven. Bij Bar van Gogh kun je genieten van een lekkere borrel met eventueel een hapje. Met ongeveer 19 verschillende biersoorten heeft u genoeg keus. Daarnaast worden er verschillende avonden gehouden waarbij je kunt komen kaarten, darten, biljarten of dobbelen.

Één reactie

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een antwoord